اعجاز علمی در سنت پیامبر صلى الله عليه وسلم
![2](http://shafaqe.com/fa/images/stories/islam/eajaz/1005_madinah.jpg)
فکر می کنید چه کسی به محمد این خبر را داده است؟ چه کسانی این مسئله را به او بازگو کرده اند؟ این مسأله را جز کسی که به ریزه کاری ها و جزئیات این امور آگاهی داشته باشد نمی تواند درک کند و بفهمد. بنابراین نتیجه می گیریم حضرت محمد(ص)این مسئله را از طریق وحی الهی دریافت نموده است
ادرار کردن در آب راکد و طاعون
حضرت رسول (صلى الله عليه وسلم) می فرماید: (نباید هیچ کدام از شما در آب راکدی که جریان نمی یابد ادرار کند وبعد در آن آب آبتنی کند 1
علم پزشکی کشف کرده است که بلهارسیا2 در آب راکد رشد و نمو می کند. وهنگامیکه انسان وضو می گیرد یا آبتنی می کند این میکروب به بدن او منتقل شده سبب بیماری می گردد.
در مورد طاعون
حضرت رسول می فرماید: (هنگامیکه از شیوع طاعون در سرزمینی با خبر شدید، به انجا نروین، واگر در آنجا بودید از آن خارج نشوید).3
سبحان الله! چطور ممکن است؟ من و شما الان داخل شهر شده ایم و می بینیم که آنجا بیماری طاعون شیوع پیدا کرده، مردم دارند می میرند ، در حالی که ما سالم هستیم چگونه توی شهر بمانیم؟
چگونه در منطقه خطر بمانیم
حضرت رسول(ص) می فرماید: (لا تخرجوا) (خارج نشوید!) یعنی چه خارج نشوید؟ مردم دارند می میرند! چطور خارج نشوید؟!
این که می فرماید: داخل آن منطقه نشوید، قابل درک است...داخل نمی شویم تا مبتلا به بیماری نشویم. ولی اینکه می گویند: خارج نشوید یعنی چه؟
این مطلب را با یک پزشک دانمارکی در میان گذاشتیم. در اثنا صحبت کردن به او گفتیم :اگر شما شهردار شهری باشید که درآن طاعون شیوع پیدا کرده است، چه کار می کنید؟ گفت: تمام راه های ورود و خروج به شهر را می بندم و در تمام ورودی و خروجی ها پلیس می گذارم، هر گونه ورود و خروج به شهر را کنترل می کنم. گفتیم: چرا؟ این که بگویید کسی وارد شهر نشود روشن است اما این که اجازه نمی دهید کسی از شهر خارج شود، چرا؟ پاسخ داد: الان کشف شده است که طاعون در منطقه ای شایع می شود، نسبت مبتلایان به بیماری در آن منطقه بعضی اوقات به 95% می رسد. معمولا بین 80% تا 95% از مردم کاملا به این میکروب آلوده می شوند. ولی بعضی از مردم که مریض می شوند کسانی هستنند که مقاومت بدن آنها در مقابل این میکروب ضعیف است که در نتیجه، بیماری آنها را از پای در می آورد. ولی در بعضی دیگر بیماری با دستگاه ایمنی بدن، وارد نبرد می شود. در نتیجه بیماری به صورت تب خفیفی بروز می کند به عبارت دیگر دستگاه ایمنی بدن بر میکروب پیروز می شود. اما گروه دیگری هستنند که در آنها هیچ اثری از عوارض بیماری دیده نمی شود و این بدان معنی است که دستگاه ایمنی بدن موادی را تولید نموده که باعث از بین رفتن میکروب ها شده است. بنابراین کسی که در منطقه طاعون قرار دارد و سالم است هیچ گونه نگرانی برای او وجود ندارد زیرا در واقع او به بیماری مبتلا شده و میکروب وارد بدن او شده اما بدن او پادتن هایی را تولید کرده که میکروبها را از بین برده است و او به خواست خدا از این بیماری جان سالم به در برده است.
در صورتی که در مورد حتی یک نفر از کسانی که ظاهرا سالم هستنند سهل انگاری به خرج بدهیم. به او بگوییم: شما که سالم هستید می توانید از شهر خارج شوید.هر چند از نظر ما سالم است اما در واقع او ناقل میکروب است و بدنش بر میکروب پیروز شده است.اگر در مورد این شخص سهل انگاری کرده و اجازه بدهیم که او از شهر خارج شود و به شهر دیگری برود، میکروب را نیز با خود حمل کرده به جسم یک شخص ضعیف دیگری منتقل می کند و بدین ترتیب بیماری در سطح گسترده ای شایع می شود و میلیونها نفر به خاطر یک نفر جانشان را از دست می دهند .
فکر می کنید چه کسی به محمد این خبر را داده است؟ چه کسانی این مسئله را به او بازگو کرده اند؟ این مسأله را جز کسی که به ریزه کاری ها و جزئیات این امور آگاهی داشته باشد نمی تواند درک کند و بفهمد. بنابراین نتیجه می گیریم حضرت محمد(ص)این مسئله را از طریق وحی الهی دریافت نموده است وانسان ها زمانی که زمینه ی دانش و درکشان نسبت به موارد دقیق و جزئیات این دستور خداوندی که بر زبان رسول الله جاری شده است، وسعت یابد، به درک حقیقت این امر نایل می گردند.
--------------------------------
منبع: جلو های از اعجاز قرآن
مؤلف: شیخ عبدالمجید زندانی/ برگردان:محمد ابراهیم سلیم
1 -این حدیث را بخاری در صحیحش در بخش وضو شماره 68 و مسلم بخش طهارت 94 ،96 و ابوداود در بخش طهارت 36 و ترمذی در بخش طهارت نقل نمود ه اند.
2– نوعی بیماری شیستوزومیا (بیماریهای که عامل آنها کرمی است در خارج یا داخل بدن رشد می کند) می باشد این بیماری دارای انواع مختلف است که از طریق آب راکد منتقل می شود یک نوع از این بیماری بلهارس است که انگل آن توسط مسیوبلهارس آلمانی استاد دانشکده طب قاهره در سال 1815 کشف گردید. از علامات این بیماری خروج خون، بعد بند آمدن ادرار می باشد
3– این حدیث را بخاری در صحیحش در بخش طب حدیث شماره30 ومسلم در بخش سلامتی92،93،94،98،100 نقل نموده اند.
برگرفته ازسایت نوگرا
نظرات شما عزیزان:
برچسبها:
<-TagName-> |