مستضعفین تی وی

اللَّهُمَّ عَرِّفْنِي نَفْسَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي نَفْسَكَ لَمْ أَعْرِفْ رَسُولَكَ‏ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِي رَسُولَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي رَسُولَكَ لَمْ أَعْرِفْ حُجَّتَكَ‏ اللَّهُمَّ عَرِّفْنِي حُجَّتَكَ فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِي حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دِينِي‏

تحفۀ هوشیاری

صفحه اصلی

ایمیل مطالب پروفایل مدیر رهبری پشتیبانی

مذهبی
توحید
مهدویت
معاد
نماز
قرآن
احکام
امر به معروف و نهی از منکر
حجاب
اثر منفی دوستی دختر و پسر قبل از ازدواج
ازدواج
محرم
نگاه
ابلیس
گناه
نبوت
روزه
خمس
زکات
عاشورا و امام حسین
آیا می دانید ؟
احادیث ، روایات ، داستان
احادیث ناب
روایات ناب
داستان ناب
کتاب و گفتۀ بزرگان
علمی
اجتماعی
حق الناس
رشوه
مطالب جالب
دیگر مطالب
واقعیات جامعه غرب
تاثیر سایتها و فیلمهای غیر اخلاقی
مد و مدگرایی
پزشکی
مشکلات مبتلا به
دانلود
مناجات حاج منصور ارضی
سید مهدی میر داماد
نرم افزار کاربردی موبایل
دانلود سخنرانی
موبایل
کتاب
نرم افزار
کامپیوتر
نرم افزار
کتاب
اخبار
سینما و تلوزیون
رژیم پهلوی
سخنرانی استاد پناهیان


حجاب
حجاب
روزه
نماز
روزه
امر به معروف و نهی از منکر
نگاه حرام
نگاه
اسرار روزه
روزه درمانی
امر به معروف
نهی از منكر
ماه رمضان
امر به معروف و نهی از منكر
شیطان




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 133
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 145
بازدید ماه : 145
بازدید کل : 15610
تعداد مطالب : 285
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1


ياران حسين(ع) عارف‌ترين نسبت به حق امام زمان هستند

نویسنده : یه بنده خدا

موضوع : <-CategoryName->


پژوهشگر حوزه عاشورا:
ياران حسين(ع) عارف‌ترين نسبت به حق امام زمان هستند

خبرگزاري فارس: محقق و پژوهشگر حوزه عاشورا و كربلا گفت: تاريخ گواه مي‌دهد كه ياران با وفاي امام حسين(ع) عارف‌ترين و و آگاه‌ترين مردمان نسبت به حق ولي خدا و امام زمان هستند.
 

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، محمدرضا سنگري شب گذشته در همايش تخصصي آيينه آفتاب اظهار داشت: ويژگي‌هاي ياران امام حسين(ع)، از جمله مكارم اخلاق بسيار ارزشمندي است كه مي‌تواند در زندگي ما الگوي بسيار مناسب باشد. وي ادامه داد: با توجه به راويان و منتقل كنندگان نسبتا زيادي كه از واقعه كربلا در تاريخ وجود دارد با استناد به مدارك و مكتوبات، حتي كوچك‌ترين اخلاق و سيره ياران امام حسين(ع) را مي‌توان مورد بررسي قرار داد. وي با بيان اينكه پيامبر اكرم(ص) نيز در مورد ويژگي اخلاقي ياران امام حسين(ع) به‌صورت كاملا روشن و شفاف اشاره داشته‌اند، اضافه كرد: زماني كه امام حسين(ع) در سنين كودكي قرار داشتند پيامبر(ص) فرمودند: از اينان خدا آگاه‌تر در روزگار كسي نيست و به اين طريق بزرگي و معرفت ياران امام حسين(ع) نسبت به خداي متعال و حق ولي او را به تمامي اعصار و روزگاران اشاعه دادند. سنگري با تاكيد بر اينكه ريزترين اتفاقات كربلا به واسطه نقل كنندگان نسبتا زياد آن به درستي ثبت شده است، اظهار داشت: يكي از بزرگ‌ترين شاخص‌هاي كربلا از نظر تاريخي همين موضوع است و حتي در بخش‌هاي گسترده‌اي از اسناد نيز رابطه ياران امام حسين(ع) با يكديگر و با امام(ع) به شكل ريز بيان و همين موجب شد تا تمام زوايا و نكات قيام امام حسين(ع) در تاريخ ثبت شود. وي گفت: بر اساس آيات قرآن و روايات متعدد امام حسين(ع) تحقق‌بخش آرمان‌هاي الهي تمامي پيامبران و وارث آنان است و در حقيقت اگر قرآن كريم عالي‌ترين قانون است، كربلا عالي‌ترين مرحله اجراي اين قانون است. اين محقق و پژوهشگر تاكيد كرد: كربلا قرآني مجسم است و متاسفانه محققان ما كمتر درباره شباهت‌هاي كربلا و قرآن كريم كار كرده‌اند. وي گفت: بزرگ‌ترين راوي وقايع كربلا حضرت زينب كبري(س) هستند كه تا آخرين لحظات عمر مبارك‌ در خطبه‌ها و سخنراني‌هاي آتشين خود بارها به افشاگري و رسوايي بني اميه و اعلان مظلوميت اهل بيت(ع) پرداختند. سنگري افزود: جالب اين كه در روايت‌هاي معتبر گزارشگران لشكر يزيد نيز حتي يك بار اعلام عجز يا ذلت و حتي هراس از سوي ياران امام حسين(ع) ديده نمي‌شود و از ابتداي نبرد، با شهادت هر يك از ياران، امام حسين(ع) آرامش بيشتري مي‌يافتند و نور الهي بيشتر در چهره امام(ع) موج مي‌زد كه اين اوج تسليم در برابر خواست خدا در جهت زنده نگه داشتن دين الهي است. وي با بيان اينكه ميان ياران امام حسين(ع) در كربلا هيچ عنصر اضافي و غيرقابل كاربردي وجود ندارد، تصريح كرد: نهضت حسيني هيچ عنصر اضافي ندارد و تمامي افرادي كه در اين نهضت به ياري امام حسين(ع) مي‌شتابند بخشي از تاريخ كربلا مي‌شوند و دليل اين موضوع هم اين است كه امام(ع) قبل از آغاز جنگ همه ياران خود را تا آخرين حد، پالايش و تفكيك مي‌كنند تا برترين‌ها از بهترين‌ها باقي بمانند. اين عاشوراپژوه درباره دليل عدم پرداختن كافي به شخصيت و زندگي ياران امام حسين(ع) در طول تاريخ گفت: واقعيت اينجاست كه ياران امام حسين(ع) همچون ستارگاني در پس چهره خورشيد كربلا يعني حضرت اباعبدالله الحسين(ع) قرار دارند و از اين رو كمتر در مركز ديد قرار گرفته‌اند و پيشنهاد مي‌كنم كه براي روشن‌تر شدن زواياي حماسه حسيني و دور شدن خرافه از اين واقعه عظيم حتما محققان ما به سمت شناخت و بررسي شخصيت ياران امام حسين(ع) بروند. انتهاي پيام/آ20

 

جمعه 3 آذر 1398

 

امام حسین(ع) شاخص و معیار حق طلبی است

نویسنده : یه بنده خدا

موضوع : <-CategoryName->


امام حسین(ع) شاخص و معیار حق طلبی است


کرمانشاه – خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه گفت : امام حسین(ع) شاخص و معیار حق طلبی است.

 به گزارش خبرگزاری مهر، حجت السلام اسماعیل قبادی در پنجمین شب عزاداری سرور و سالار شهیدان حسین (ع) که در مسجد امام حسین(ع) روانسر برگزار شد گفت: امام حسین(ع) دارای ویژگی‌ها و خصوصیات منحصر به فرد و ممتازی است که در دنیا بی‌نظیر بوده و این ویژگی باعث شده که تمام ابنا بشر از او و نهضتش به عظمت یاد ‌کنند و با شنیدن نحوه شهادت این بزگوار قلبشان بشکند.

 وی افزود: بنیان عزای امام حسین(ع) در ایران شکل‌ گرفته و سنی و شیعه در شهادت آن امام غمگین و ناراحت هستند که  در این خصوص اهل سنت شافعی از بقیه فرق پیشی گرفته‌اند، به عنوان نمونه کتاب روضه‌الشفا نوشته حاج ملاحسین کاشفی جزو کتاب‌های مشهور بوده که ذکر مصیبت حضرت حسین(ع) را بیشتر از این کتاب نقل کرده‌اند.

 حجت الاسلام قبادی تصریح کرد: انحصارگرایی موجب جدایی و تفرقه می‌شود و امام حسین(ع) متعلق به تمام بشریت است زیرا او برای نجات انسانیت ازگمراهی و پایداری آنان در مسیر حیات قیام کرد.

 مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه گفت: ماندگاری نهضت امام حسین(ع) در تاریخ بی‌نظیر بوده و هست زیرا تمام شقاوت‌ها، بی‌رحمی‌ها و رفتار‌های ضدبشری در مقابلش قرار می‌گیرد ولی آنچه از امام می‌بینیم همه مردانگی، غیرت، شرف و رفتار‌های زیبای بشری است که به نمایش گذاشته می‌شود.

 وی در پایان گفت: اصطلاح «ثار الله» که در مورد امام حسین(ع) می‌گوییم یعنی این که خون خواه حسین(ع)، خدا است و هواخواه حقیقی خداوند ، حسین‌بن‌علی(ع) است

 لازم به ذکر است در ادامه  این مراسم مداحان به نوحه سرایی در وصف امام حسین(ع) و یاران باوفایش پرداختند و عزاداران نیز در سوگ و ماتم آن امام بر سر و سینه زدند و در پایان حضار بر سر سفره آن حضرت میهمان شدند.

بازدید رییس تبلیغات اسلامی روانسر از روستای تپه لری

 رییس تبلیغات اسلامی روانسرهم زمان با دهه اول محرم الحرام و به منظور بررسی وضعیت هیئت مذهبی روستای تپه لری از این منطقه بازدید کرد.

 حجت‌الاسلام رهبر محمدی ضمن تسلیت ایام محرم به حضار گفت: هیئات مذهبی جایگاه ومرکز ساماندهی و برنامه‌ریزی برای ایام محرم و سایر مناسبت‌های دینی و مذهبی هستند و مسئولان هیئات نیز باید با تلاش و اخلاص بیشتر در این زمینه تلاش کنند.


 وی افزود: تبلیغات اسلامی نیز با حمایت‌های فکری و فرهنگی در تمام مناسبت‌ها هیئات مذهبی را همراهی خواهد کرد و از هر گونه کمکی در این راه دریغ نمی‌کند.

منبع : mehrnews.com

 

جمعه 3 آذر 1398

 

تبعیت از رهبری صالح شایسته‌ترین پیام عاشورا است

نویسنده : یه بنده خدا

موضوع : <-CategoryName->


 تبعیت از رهبری صالح شایسته‌ترین پیام عاشورا است

خبرگزاری فارس: امام جمعه اردبیل گفت: تبعیت از رهبری صالح در جامعه اسلامی نشانه و نمودی از ارزش و جایگاه اصیل فرهنگ عاشورایی است که باید برای همیشه حفظ شود.
 
 به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل حجت‌الاسلام سید حسن عاملی عصر امروز در همایش استقبال از محرم که در شهر نمین برگزار شد، اظهار داشت: اگر در کربلا امام حسین (ع) را به خاطر هدایت و رهبری صالح و دفاع از حق مظلوم و تحقق فریضه امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رساندند امروز نیز تمام مستکبران می‌خواهند که پیروان آن حضرت را در تهدید و فشار قرار دهند و تبعیت از رهبری صالح را به انحراف بکشانند.

 وی تصریح کرد: در این شرایط و اوضاع که دشمن می‌خواهد هویت دینی و شیعی ما را دچار خدشه کند بهترین و شایسته‌ترین تمسک و توسل آن است که فرهنگ انتظار، عاشورا و ولایت را قدر بدانیم و بیش از گذشته خباثت دشمن را پاسخ دهیم.

 عاملی با یادآوری اینکه دشمنان ما امروز تلاش می‌کنند تا حیثیت شیعه و پیروان مکتب امام حسین (ع) را زیر سؤال ببرند، خاطرنشان کرد: ما نباید با اقدامات و حرکت‌های خود کوچک‌ترین بهانه‌ای به دست آنها بدهیم بلکه با صلابت و گرایش به اصیل‌ترین مبانی فرهنگی و عاشورایی سعی کنیم پیام عاشورا را به نحوی صحیح منتقل کنیم.

 به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، خطیب جمعه اردبیل با یادآوری اینکه احساساتی شدن مداحان گاه زمینه بیان برخی خرافات و بیان مسائل غیرواقعی را به وجود می‌آورد، بیان کرد: آنچه شایسته است در حادثه کربلا به آن توجه کنیم تبلور عقلانیت و زیبایی‌هایی است که هیچ‌وقت در حادثه کربلا و عاشورا مورد بی‌مهری قرار نمی‌گیرد.

 این مسئول از کربلا به عنوان مدرسه اهل بیت یاد کرد و ادامه داد: ‌عالم بشریت امروز به محتوا و زیبایی‌های این مدرسه نیاز دارد تا بتواند با تفکر یزیدی، ابوسفیانی و بسیاری از شیاطین و اهریمنان مقابله کند.

 وی ولایت‌پذیری و توجه به رهبری صالح را از برجستگی‌های حادثه کربلا برشمرد و یادآور شد:‌ آن حضرت در سخت‌ترین شرایط واجبات به ویژه نماز را ترک نکرد و در اوج غربت سعی کرد اصالت اسلام آن هم اسلام ناب محمدی را احیا کند.

 در این مراسم که جمعی از مداحان و پیشکسوتان و پیرغلامان حسینی نمین حضور داشتند یکی از این پیشکسوتان و معتمدان در سخنانی گفت: اصالت عزاداری در منطقه نمین سال‌ها است که مورد مراقبت و پالایش واقعی قرار می‌گیرد تا مبادا در این مسیر انحراف و خللی ایجاد شود.

 ولی انصاری در ادامه سخنان خود افزود: مستکبران روزگار امروز به هر نحوه ممکن و با تبعیت از اندیشه فاسد یزید گونه سعی می‌کنند انقلاب اسلامی را تحت فشار قرار دهند که در این بحث آنچه مهم و اساسی به نظر می‌رسد دور شدن از برخی تفکرات انحرافی و ناصواب است.

 در این مراسم از 9 پیرغلام حسینی شهر نمین تجلیل شد و برنامه‌های متنوعی نیز در پاسداشت قیام حضرت سیدالشهدا اجرا شد.

امر به معروف و نهی از منکر پیام هیهات منه ذله امام حسین (ع) است

 به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز گفت:‌ عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر در حقیقت به معنای حقیقی در شعار هیهات منه ذله امام حسین (ع) در دشت نینوا متبلور شد و آن حضرت توانست با گذشت از تمام سرمایه‌های خود در حفظ اسلام ناب تلاش کند.

 حجت‌الاسلام مهدی ستوده تصریح کرد: حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) با معرفت و بصیرت کامل در مقابله با دشمنان کوتاهی و قصور نکرد بلکه از تمام وجودش مایه گذاشت تا در برابر یزیدیان زمان بایستد و به آنها اجازه کوچک‌ترین تعدی را ندهد.

منبع : farsnews.com

 

جمعه 26 آبان 1398

 

عاشورا و پیام برپایی نماز

نویسنده : یه بنده خدا

موضوع : <-CategoryName->


عاشورا و پیام برپایی نماز

 در دين مقدس اسلام (نماز) در راس همه اعمال و عبادات قرار گرفته است چنانچه خداوند در اوصاف متقين كه بهترين بندگان اويند مى فرمايد:
 الذين يومنون بالغيب و يقيمون الصلوة .
 (پرهيزكاران ) كسانى هستند كه به غيب ( آنچه از حس ‍ پوشيده و پنهان است ) ايمانمى آورند و نماز را بر پا مى دارند.
 اين عبادت از آن چنان اهميتى برخوردار است كه نه تنها در دين اسلام بلكه در اديان گذشته و در شرايط انبياى پيشين نيز در راس همه برنامه ها و عبادات بوده است و لذا حضرت ابراهيم عليه السلام از خداوند براى خود و ذريه اش توفيق اقامه نماز را درخواست مى كند و مى گويد:
 (رب اجعلنى مقيم الصلوة و من ذريتى ...).

 و حضرت لقمان در به پا داشتن نماز به فرزندش توصيه مى كند:
 (يا بنى اقم الصلوة ...).
 و حضرت عيسى آن را از وظايف اوليه اش مى شمارد و مى گويد:
 و اوصانى بالصلوة و الزكاة ما دمت حيا؛ (تا زمانى كه زنده ام مرا به نماز و زكات توصيه كرده است ).
 خلاصه در اهميت نماز، همين بس كه معيار قبول و رد همه اعمال و عبادات ديگر معرفى شده است .
 براين اساس است كه حسين بن على عليه السلام با پيام و شعارش ، پيروانش بر اهميت نماز متوجه ساخته است و از ياران و اصحابش كه در حساسترين شرايط از نماز حمايت كرده و حتى براى اقامه تنها يك نماز، جانشان را فدا كرده اند، تقدير به عمل آورد است :
 ارجع اليهم فان استطعت ان توخرهم الى غدوة و تدفعهم عنا العشية لعلنا نصلى لربنا الليلة و ندعوه و نستغفره . (ابوالفضل به سوى آنان بر گرد و اگر توانستى همين امشب را مهلت بگير و جنگ را تا فردا صبح به تاخير بينداز اميد است تا ما امشب به نماز، دعا و استغفار با پروردگار مان بپردازيم ).
 فهو يعلم انى قد كنت احب الصلوة له و تلاوة كتابه و كثرة الدعاء و الاستغفار .
 (زيرا او مى داند كه من به نماز و قرائت قرآن و استغفار و مناجات پرودگار علاقه شديد دارم ).
 امام عليه السلام اين جمله را كه حاوى دو پيام و شعار مستقل در بيان اهميت نماز است ، عصر تاسوعا هنگامى كه دشمن به سوى خيمه ها حركت نمود، خطاب به برادرش ابوالفضل عليه السلام ايراد فرمود؛ زيرا در مرحله اول به وى دستور داد كه به سوى دشمن برود و علت حركت تا به هنگام آنان را سؤ ال كند و پاسخ آنان اين بود كه دستور جديد و اكيد از ابن زياد آمده است كه يا بايد همين الان جنگ شود يا بيعت با يزيد انجام گيرد.

 

 وقتى حضرت ابوالفضل اين پيام دشمن را به امام ابلاغ نمود، در مرحله دوم آن حضرت مجددا اين دستور را صادر فرمود. آرى قرار بود عصر تاسوعا جنگ شروع شود، ولى امام عليه السلام براى اهتمام بر نماز و قرائت قرآن از دشمن فرومايه اش در خواست مهلت نمود.
 ذكرت الصلاة جعلك الله من المصلين الذاكرين .

 (ابوثمامه ، نماز را به ياد آورى ، خدا تو را از نماز گزارانى كه به ياد خدا هستند، قرار بدهد ).
 نعم ، هذا اول وقتها، سلوهم ان يكفوا عنا حتى نصلى .
 (آرى اينك اول وقت نماز است ، از دشمن بخواهيد دست از جنگ بردارد تا نماز خود را به جاى آوريم ).
 امام عليه السلام اين جمله را كه مانند جمله قبل ، مركب از دو شعار است ، در پاسخ (ابوثمامه صيداوى ) يكى از ياران وفادارش ‍ فرمود، آنگاه كه او را در حال شدت جنگ متوجه گرديد كه اول ظهر است ، لذا به آن حضرت عرض نمود:

 (بنفسى انت ؛ جانم به قربانت )، گرچه اين مردم به حملات خود ادامه مى دهند، ولى به خدا سوگند! تا مرا نكشته اند نمى توانند بر تو دست يابند و من دوست دارم آنگاه به لقاى خدايم نايل شوم كه اين يك نماز آخر را هم با امامت شما به جاى آورده باشم .
 (نعم ، انت امامى فى الجنة ).
 (سعيد! آرى تو پيش از من در بهشت برين هستى ).
 روز عاشورا براى اداى نماز ظهر، پيشنهاد آتش بس از سوى حسين بن على عليه السلام عملا مورد موافقت قرار نگرفت و آن حضرت بدون توجه به تيرباران دشمن در بيرون خيمه ها و در مقابل صفوف اهل كوفه ، به نماز ايستاد و چند تن از ياران با وفايش از جمله (سعيد بن عبدالله ) و (عمروبن قرظه كعبى ) در پيش روى آن حضرت ايستادند و سينه خود را سپر كردند و در اثر تيرهايى كه به سرو سينه آنان اصابت نمود، پس از نماز به روى خاك افتادند و به شهادت رسيدند.
 سعيد، پس از نماز آن حضرت كه با ضعف شديد و با پيكر خون آلود افتاده بود، چشمش را باز كرد و امام را در كنارش ديد كه در روى زمين نشسته و خاك و خون از صورت وى پاك مى كنند، در مقابل اين محبت امام عليه السلام كه سر از پا نمى شناخت ، چنين عرض كرد: اوفيت يا ابن رسول الله صل الله عليه و آله وسلم ؛ اى فرزند رسول خدا آيا من وظيفه خود را به نيكى انجام دادم ؟.
 امام عليه السلام هم در پاسخ وى فرمود: آرى تو پيش از من در بهشت (برين ) هستى .
 نعم ، انت امامى فى الجنة ، فاقرء رسول الله صل الله عليه و آله وسلم منى السلام و اعلمه انى فى الاثر .
 (عمرو تو نيز پيش از من در بهشت برين هستى ، از من به رسول خدا صل الله عليه وآله و سلم سلام برسان و به ايشان عرض كن كه من نيز در پشت سر تو به سوى او خواهم شتافت ).
 عمروبن قرظه كه در كنار سعيد، افتاده بود و مكالمه او و امام را مى شنيد كه چگونه آن حضرت به وى ، وعده حتمى بهشت مى دهد، او نيز از آن حضرت همان سؤ ال را نمود كه (اوفيت يابن رسول الله ؟؛ من هم وظيفه خود را به نيكى انجام دادم ؟ )
 امام هم در پاسخ وى همان جواب را داد كه به سعيد داده بود و اين جمله را نيز اضافه نمود كه : (سلام مرا به رسول خدا برسان و به او عرض كردم من حسين لحظات ديگر عازم ديدار تو هستم ).

www.ashoora.ir

 

جمعه 26 آبان 1398

 

ده ‏پيام عاشورا

نویسنده : یه بنده خدا

موضوع : <-CategoryName->


ده ‏پيام عاشورا

السلام عليك يا ابا عبدالله(ع)
 محرّم براى ما «فروردين جان‏» است و عاشورا براى ما «بهار ايمان‏».
هرجا كه شيعه‏اى زندگى مى‏كند، در اين ايّام با عطر عاشورا معطّر مى‏شود و دلش بى‏ قرار كربلا می ‏گردد و با حضور در مجالس حسينى و دسته‏هاى عزادارى و حسينيه‏ها و با سوگوارى و عرض ادب به ساحت ‏حضرت ابا عبدالله(ع) جان تازه‏اى مى‏گيرد و با اهل بيت عصمت و سالار شهيدان و شهداى كربلا پيوند مى‏خورد.
 مكتب عاشورا، دانشگاه عزّت و حماسه و ايمان است و ما هم افتخار مى‏كنيم كه در اين مدرسه عشق و ايثار، ثبت نام كنيم و درس‏هاى آن را بياموزيم و در زندگى به كار بنديم.
 عاشوراى حسينى براى ما درس‏ها و پيام‏هاى بسيارى دارد. ده پيام از اين قيام را مرور مى‏كنيم:
 1 - عزّت و سر بلندى مسلمان، در سايه جهاد و شهادت و مبارزه در راه حقّ و عدالت است. مرگ شرافتمندانه در اين راه، «حيات ابدى‏» است و زندگى با خوارى و خفت تن ‏دادن به زبونى و ذلت، «مرگ تدريجى‏» است.
 2 - تكليف يك مسلمان متعهّد، دفاع از ارزش‏هاى دينى، دعوت به پاكى و نيكى، «امر به معروف و نهى ازمنكر» ، اصلاح جامعه و مبارزه با مفاسد و منكرات و انحرافات است و اگر اين فريضه ترك شود، بدان مسلّط مى‏شوند و سقوط جامعه حتمى است. قيام كربلا براى عمل به همين تكليف بود.
 3 - شهادت‏ طلبى، سلاحى است كه هر امّتى به آن مسلّح شود، شكست ‏ناپذير مى‏گردد. خون بر شمشير پيروز است و شهيدان راه خدا زندگان هميشه تاريخ و سرمايه‏هاى الهام بخش جوامعند. پس براى عزّت يك جامعه، بايد «فرهنگ شهادت‏طلبى‏» را ترويج كرد.
 4 - فلسفه قيام كربلا، احياى دين و ترويج نماز و گسترش معنويّات و مبارزه با منكرات است. پيروان اباعبدالله(ع) با ايمان و عمل و تقوا و جهاد خويش، نشان مى‏دهند كه اين فلسفه را شناخته و آن را پذيرفته‏اند و در راه آن تلاش مى‏كنند.
 5 - براى يك مسلمان، بالاتر از هر چيز، عمل به وظيفه و انجام تكليف است، هرچه باشد و هر جا باشد، چه با فتح نظامى، چه با شهادت، چه با ماندن، چه با رفتن، چه با فرياد، چه با سكوت، قيام براى خدا شكست ندارد و هر كه به «وظيفه‏» عمل كند، پيروز است، هر چند در ظاهر شكست ‏بخورد.
 6 - مدعيان مسلمانى بسيارند. امّا در صحنه امتحان است كه مؤمنان صادق و مدّعيان دروغين و منافق شناخته مى‏شوند. آنان كه در جبهه نبرد حقّ و باطل، به هر بهانه‏اى امام حقّ را يارى نكنند و خود را كنار بكشند و به گوشه عافيت و راحت ‏بخزند، مردود شدگان اين امتحانند، هر چند سابقه درخشان ايمانى و انقلابى داشته باشند.
 7 - اگر چهره‏هاى شاخص و افراد نافذ و مورد توجّه جامعه - «خواص امّت‏» - در لحظه‏هاى حسّاس به وظيفه خود عمل نكنند، جامعه را به ذلّت و حيرت و افكار را به انحراف و اسلام و تشيّع را به انزوا مى‏كشانند. «رسالت‏ خواص‏» ، بسى سنگين است و تكليف آگاهان، بسى خطير و حسّاس!
 8 - شيعيان حسين(ع) و پيروان فرهنگ عاشورا، هرگز با دشمنان اسلام و مسلمين سازنش نمى‏كنند و عزّت و سربلندى خود را به زندگى حقّيرانه و بردگى ستم كاران و جباران نمى‏فروشند. جان مى‏دهند، ولى دين و ايمان و شرافت را از دست نمى‏دهند.
 9 – عزا دارى براى امام حسين(ع) و شهداى كربلا و اهل بيت مظلوم، نشانه هم دلى و هم راهى و هم گامى با حماسه آفرينان عاشوراست. زنده‏ نگه‏ داشتن عاشورا، رمز بقاى اين حماسه جاويد است و سلاح اشك، فرياد مظلوميّت ‏بر ضد ظالمان است.
 10 - آنان كه به حكومت ظالمان و فاسدان تن بدهند و در برابر فساد و ظلم و بدعت و تحريف، سكوت و سازش كنند و جان خود را بيش از دين و عزّت و شرف، دوست‏ بدارند، ذلّت دنيوى و عذاب اخروى و خشم خدا و نفرين خلق خدا را براى خود مى‏خرند. شعار عاشوراييان «هيهات منّا الذّله‏» است و مدالشان عزّت و آزادگى.
 خدايا!...
 ما را در شناخت درس‏ها و پيام‏هاى قيام عاشورا و عمل به وظيفه، موفق بدار.
 افتخار همدلى با اهل‏بيت(ع) و همراهى با قرآن و عترت را از ما مگير.
 ما را به زيارت و شفاعت «حسين ‏بن ‏على‏»(ع) برسان.
 سلام بر حسين(ع) و يارانش،
درود بر دوستان و پيروان و عزادارانش. 
 جواد محدثى
منابع:
ماهنامه دیدار آشنا
www.rasekhoon.net
 

جمعه 26 آبان 1398

 

سخنرانی استاد پناهیان - با موضوع انقلابی بودن

نویسنده : یه بنده خدا

موضوع : <-CategoryName->


استاد پناهیان - انقلابی بودن - دانلود 11 سخنرانی با این موضوع

http://www.leader-khamenei.net/sound/khamenei/panahian/engelabi-boodan/images.jpg

 

این سخنرانی در جمع دانشجویان دانشگاه هنر در سال 1389 انجام شده است.

یک شهید به نام شهید زیارتی . ایشان سال ها نماز امام زمان(ع) می خواند تا شهید شود . مادرش خواب دیده بود  2 تا شهید در رکاب امام زمان (ع) داده است . ایشان برای من از جبهه نامه نوشت که : من اینجا آن چنان به خدا ، امام زمان(ع) پی بردم که اگر در تهران 100 سال درس می خواندم پی نمی بردم. انقلابی گری معنویت انسان را زیاد می کند.

 

دانلود 11 سخنرانی با کیفیت :

 

http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود سخنرانی اول / 16 مگابایت

http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود سخنرانی دوم/ 19 مگابایت

http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود سخنرانی سوم/ 19 مگابایت

http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود سخنرانی چهارم/11 مگابایت

http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود سخنرانی پنجم/ 15 مگابایت

http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود سخنرانی ششم/ 18 مگابایت

http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود سخنرانی هفتم/ 21 مگابایت

http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود سخنرانی هشتم/ 24 مگابایت

http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود سخنرانی نهم/ 20 مگابایت

http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود سخنرانی دهم/ 15 مگابایت

http://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifhttp://leader-khamenei.com/images/stories/download..l-k.ir.gifدانلود سخنرانی یازدهم/ 25 مگابایت

 

منبع : leader-khamenei.com


برچسب‌ها: سخنرانی استاد پناهیان, پناهیان, استاد پناهیان, انق,
 

جمعه 10 آبان 1398

 

دانلود سخنرانی های استاد پناهیان دهه محرم ۹۱ ؛ دانشگاه امام صادق (ع)

نویسنده : یه بنده خدا

موضوع : <-CategoryName->


دانلود سخنرانی های استاد پناهیان دهه محرم ۹۱ ؛ دانشگاه امام صادق (ع)
 

 

دانلود سخنرانی های استاد پناهیان دهه محرم ۹۱ ؛دانشگاه امام صادق (ع)

 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

دانلود شب اول محرم ۹۱ : {لینک مستقیم} حجم ۱۵مگابایت

دانلود شب دوم محرم ۹۱ : {لینک مستقیم} حجم ۱۴ مگابایت

دانلود شب سوم محرم ۹۱ : {لینک مستقیم} حجم ۱۵ مگابایت

دانلود شب چهارم محرم ۹۱ : {لینک مستقیم} حجم ۱۶ مگابایت

 دانلود شب پنجم محرم ۹۱ : {لینک مستقیم} حجم ۱۴ مگابایت

دانلود شب ششم محرم ۹۱ : {لینک مستقیم} حجم ۱۴ مگابایت

دانلود شب هفتم محرم ۹۱ : {لینک مستقیم} حجم ۱۲ مگابایت 

دانلود شب هشتم محرم ۹۱ : {لینک مستقیم} حجم ۱۵ مگابایت

دانلود شب نهم محرم ۹۱ : {لینک مستقیم} حجم ۱۵ مگابایت

دانلود شب دهم محرم ۹۱ : {لینک مستقیم} حجم ۱۴ مگابایت

 

منبع: هیئت میثاق با شهدا (دانشگاه امام صادق (ع))


برچسب‌ها: استاد پناهیان , پناهیان , سخنرانی استاد پناهیان , محرم 91,
 

چهار شنبه 24 مهر 1398

 

مطالب گذشته

·

حجاب ارسال در : 1398/11/18 19:15

·

آیامیدانید ...؟ 4 ارسال در : 1398/05/10 20:26

·

آیا در قرآن برای راهپیمایی هم آیه داریم؟ ارسال در : 1398/05/01 16:02

·

دعوت مراجع تقلید برای حضور در راهپیمایی روز قدس ارسال در : 1398/05/01 15:58

·

دو شبکه ماهواره ای فارسی زبان که در شب اربعین سنگ تمام گذاشتند!+ تصاویر ارسال در : 1398/04/29 18:37

·

روابط دختر وپسر از دیدگاه قرآن ارسال در : 1398/04/29 18:31

·

شباهت نظر رهبر انقلاب و پناهیان در مورد فرج و تحول در جهان ارسال در : 1398/04/28 16:50

·

داستان اراده محکم و همت بلند یک دختر ارسال در : 1398/04/23 17:18

·

داستان جالب عابد و سگ ارسال در : 1398/04/23 17:17

·

عشق واقعی... ارسال در : 1398/04/23 17:15

·

حکایت حمایت از حامیان حضرت علی(ع) ارسال در : 1398/04/23 17:09

·

عابد و شیطان ارسال در : 1398/04/23 17:08

·

تمنا ارسال در : 1398/04/23 17:07

·

تلخ ارسال در : 1398/04/23 17:05

·

چهار سخنی که زاهد را تکان داد! ارسال در : 1398/04/23 17:00

·

ماجرای امید بخش ترین آیه قرآن ارسال در : 1398/04/23 16:55

·

شیطان و فرعون ارسال در : 1398/04/23 16:52

·

داستان جالب بهلول و شکستن سر استاد ارسال در : 1398/04/23 16:34

·

حکایت آن درخت ارسال در : 1398/04/23 16:27

·

حدیثی زیبا ارسال در : 1398/04/20 18:16




لطفا برای بهبودی وبلاگ نظر بدهید و اگر مطلبی دارید که مفید است به abdekhodam@yahoo.com ایمیل کنید تا با نام خودتان در وبلاگ درج شود ، با تشکر ، یا علی .



تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان تحفۀ هوشیاری و آدرس tohfeyehushyari.LoxBlog.Com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.








>